noszvaj

2017.08.21. 09:14

Trafikrablás: vádemelést javasolnak a rendőrök

A nyomozók befejezték a jelenleg házi őrizetben lévő férfi ellen folytatott nyomozást.

Heol

Mint arról írtunk, az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy 23 éves budapesti férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított idén február 11-én délután egy noszvaji dohánybolt alkalmazottját megfenyegette, hogy amennyiben nem adja át a bevételt, használni fogja a zsebében lévő fegyvert. A nő ennek nem tett eleget, így a férfi kivette a pénztárgépből a benne lévő papírpénz nagy részét és elmenekült – tájékoztatott hétfőn reggel Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

A férfit a helyszín közelében a helyi polgárőrök visszatartották, majd a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei elfogták, továbbá a ruházatának átvizsgálásakor megtalálták és lefoglalták tőle a korábban elvett pénzt.

E. Róbertet őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A jelenleg házi őrizetben lévő férfi ellen folytatott nyomozást a rendőrök befejezték és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbították az ügyészségnek.

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában