Közélet

2008.01.15. 08:45

Kis híján tízmilliót ajánlottak fel a megyebál vendégei

Az Eger Vára Barátainak Köre Egyesület javára gyűjtöttek a szervezők adományokat az idei megyebálon. A Heves Megyei Önkormányzat ennek révén a Dobó István Vármúzeum szakmai munkájának segítését tűzte ki célul.

HEOL

Barta Imre, a bál főszervezője közölte: együttesen 9 millió 105 ezer forintot ajánlottak fel az est vendégei. Ehhez társult 482 ezer 500 forint tombolajegy-bevétel. Így végül 9 millió 587 ezer 500 forint támogatásban részesülhet a vármúzeum.

[caption id="" align="alignleft" width="280"] Hiller István ötmilliót adott a miniszteri keretéből
[/caption] Érdemes az adományozók névsorát is lejegyezni: Hiller István a miniszteri keretéből ötmillió, a ZF Hungária Kft. 2,5 millió forintot utal át. A Bosch-Rexroth Pneumatika Kft. 250 ezer, A Hotel Eger & Park 200 ezer, az egri Geoteam Kft. 150 ezer forinttal segít. Százezer forintot ajánlottak fel az ÉMÁSZ Zrt., az Imola Bau, az Imola Építő és az Imola Mátra Kft.-k. Nyolcvanezer forintot az Egri Nyomda Kft., 50-50 ezret Sós Tamás, Székely Gábor, a Nívóber Zrt., a ,,Mill 94" Kft., a Steuertip Kft., a Lantos ügyvédi iroda, az Eger Termál Kft. és a Termál Park Egerszalók. Dr. Petercsák Tivadar adománya 40 ezer, dr. Szabó Zsolté 25 ezer, Merczel Józsefé, dr. Benkár Józsefé és dr. Fazekas Attiláé 20-20 ezer forint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!