Közélet

2008.11.24. 17:56

Élelmiszercsomagokat adnak a rászorulóknak Nagyfügeden

A hagyományokhoz híven ismét tartós élelmiszerekből összeállított csomagokkal ajándékozzák meg a rászorulókat Nagyfügeden.

J. M.

A Magyar Vöröskereszt gyöngyösi területi szervezete, valamint a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány jóvoltából 400 hátrányos helyzetben élő kap majd a 2000 kilogram lisztből, a 400 kilogram száraz tésztából, az ugyanennyi zsemlemorzsából, valamint az 1200 doboz sajtból.

Juhász Jánosné a település polgármestere elmondta: az élelmiszercsomagokat igazságosan osztják szét. Elsősorban a rászoruló nyugdíjasoknak, a nagycsaládosoknak, a létminimum közelében élő munkanélkülieknek, valamint a szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeknek jut majd az adományból. A karitatív programban résztvevő 400 helybéli fejenként 5 kiló lisztet, egy-egy kilogram tésztát és zsemlemorzsát, illetve 3 doboz sajtot vihet majd haza. Az élelmiszercsomagok szétosztásában az önkormányzat dolgozói segítenek. Az adományt november 26-án vehetik át az érintettek a polgármesteri hivatalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!