Közélet

2009.01.26. 14:43

Új egészségkultúra, új vezetési szerkezet

A HospInvest Zrt. új működési struktúrában folytatja tevékenységét - tudatta közleményében a cég. Az elnök és az alelnök marad.

HEOL

Több helyen megjelent, hogy holnap távozik a HospInvest Zrt. éléről Kollányi Gábor elnök és Deák Gábor alelnök. A cég ma közleményt adott ki, melyben Kollányi azt írja: "Magyarország vezető egészségügyi magánszolgáltatója új működési struktúrában folytatja tevékenységét."

Hozzáteszi: Deák Gáborral együtt a jelenlegi rendszer felépítésén dolgoztak, tavaly novemberben a kitűzött célt elérték, tehát az első fejezet lezárult.

"Elkészült az új egészségkultúra programja, amely Magyarországon egyedülálló kórházcsaládban valósul meg, amelynek fókuszában a beteg áll. Új fejezet, a jelenlegi 5 kórházból álló kórházcsalád fejlesztése kezdődik most a HospInvest Zrt. életében, továbblépésre ezt követően gondolunk. Az új feladathoz, új vállalatirányítási és működési struktúrára van szükség, ezért megkezdtük a vállalat átalakítását az új céloknak megfelelően. Az átalakulást a HospInvest elnökeként, Deák Gábor alelnökkel együtt vezényelem le. Az új feladatok új kihívásokat hoznak az életünkbe, ezért új operatív menedzsment áll fel." - írja Kollányi Gábor. 

A HospInvest Zrt. igazgatótanácsa javaslatot tesz az új vezetőkre, vezérigazgatónak Vas Györgyöt, gazdasági igazgatónak Lengyel Pétert javasolja, a döntést a keddi közgyűlés hozza meg.

A HospInvest korábbi vezérigazgatója, Gászpor Jenő az igazgatótanács tagjaként a stratégiai irányításban kap helyet - tudatja a közlemény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!