Közélet

2009.06.17. 13:35

Kollányi: Túlságosan siettünk

Mit hibázott a HospInvest? Erre a kérdésre a Magyar Rádiónak Kollányi Gábor azt mondta: túlságosan siettünk.

HEOL

Az augusztus 13-án lejáró csődvédelem kapcsán kérdezte a Magyar Rádió a HospInvest Zrt. elnökét. Kollányi Gábor egyebek mellett elmondta: két nagy külföldi befektetői csoporttal tárgyalnak, az még nyitott kérdés, hogy ezek a befektetők a HospInvesttel akarnak elindulni Magyarországon, vagy önállóan, "újként" képzelik ezt el.

Kollányi szerint az a modell, amit a HospInvest kidolgozott, jó, és "továbbra sincs más út" az egészségügyben. Csak ez a modell "most nem volt annyira időszerű". Az ellátás pedig a cég kórházaiban "semmivel sem szűkebb", mint bármely más hasonló kórházban. Ha pedig "a sors úgy hozná, hogy távozniuk kell", akkor az elsődleges prioritás az lesz, hogy működőképes kórházakat adjanak át.

Arra a kérdésre, hogy mit hibázott a HospInvest, Kollányi azt mondta: talán túlságosan siettünk. S hogy miért kellett sietni? Mert így hozta az élet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!