Közélet

2009.10.09. 12:33

Egerben az ország helyi televíziósai

Pályázatot követően a TV Eger nyerte el a Helyi Televíziósok Országos Egyesülete által életre hívott találkozó megrendezésének jogát. Az esemény pénteken kora délután fejeződik be.

HEOL

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete csütörtökön megtartotta tisztújító közgyűlését, amelyen elnöknek a Debreceni televízió igazgatóját, Széles Tamást választották újjá. Az egyik, az Észak-magyarországi régióért felelős alelnök a megyénkben dolgozó Szerencsés János lett.

A főszervező egri televízió igazgatójától, Bércesi Andrástól megtudtuk: a kétnapos találkozóra a mintegy kilencven tag közül 70-en jöttek el. Köszöntötte a televíziósokat Habis László, a város polgármestere is, aki utalt arra, hogy Egerben a filmezésnek, a fényművészetnek régi hagyományai vannak. Ezen a találkozón két új tagot vettek fel, történetesen két Heves megyei televíziót: a Líceum TV-t és az adácsiakat.

Péntek délelőtti ottjártunkkor a szakemberek számára épp az ORTT tartott fórumot, lehetőséget biztosítva a résztvevőknek, hogy ügyes-bajos dolgaikkal a testülethez forduljanak. Túl ezen a fórumon számos szakmai konzultáció is gyarapította a programokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!