Közélet

2009.10.27. 09:24

Közlekedési dolgozók: elég az ámokfutásból

A közlekedési dolgozók országos egyesülete felszólítja a minisztert: fejezze be ámokfutását a vasúti szárnyvonalak megszüntetésében.

HEOL

A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete szolidaritását fejezi ki a vasúti dolgozók sztrájkja mellett - áll a civil hírügynökség által kiadott közleményben. 

"Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kormány pénzherdálását mindig a kis embereken, a munkavállalókon akarja visszahozni. Felszólítjuk Hónig Péter Közlekedési Minisztert, fejezze be ámokfutását a szárnyvonalak megszüntetésében!"- fogalmaz az egyesület.

Egyúttal felszólítják a munkaügyi minisztert, hogy védje meg a munkavállalók érdekeit, hiszen a tervezett negyven milliárdos elvonás 10-15 ezer munkahelyet veszélyeztet.

"Vagy teljesen mindegy, milyen árat fizetnek a munkavállalók, lényeg, hogy a kormányzati szintÛ ámokfutás minél több nyereséget hozzon a hatalmas hiányokat okozó,hibás gazdasági lépések okozta lukak befedésére?" - teszi fel a kérdést a közlemény zárásaként a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!