Közélet

2009.10.22. 21:13

Nyitrai: ideje másokat a kormányrúdhoz engedni

A párt hagyományaihoz híven idén is külön ünnepelt a Fidesz Gyöngyösön. A szónokok a "szemkilövő kormányról" és az új erőkről beszéltek.

Faragó Zoltán

 Harmadik éve, a 2006 október 23-i budapesti események óta nem ünnepelnek együtt a gyöngyösi fideszesek a hivatalos városi program prominenseivel. Így idén is október 22-én este gyűltek össze a párt képviselői és a szimpatizánsok a volt Nemzetőrség Széchenyi utcai épületénél.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Harmadik éve nem ünnepelnek együtt a kormánypárttal. Balázs József (balról) megyei-, Tatár László városi elnök és Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, a Fidesz operatív igazgatója
[/caption]

Tuzáné Dr. Takács Zsuzsanna önkormányzati képviselő a "szemkilövő kormány" intézkedéseit bírálta, majd átadta a szót Nyitray Zsolt országgyűlési képviselőnek, a párt operatív igazgatójának.

Nyitrai szerint nincs elbukott forradalom a történelemben, hiszen minden ilyen történelmi pillanat valamilyen fontos nyomot hagy egy-egy ország életében. Arról is szólt, hogy ideje új erőket a kormányrúdhoz engedni.

A megemlékezésen ott volt a gyöngyösi Fidesz-frakció, valamint Balázs József megyei elnök, illetve Oroján Sándor megyei Fidelitas-vezető. A Fidesz mellett a kisgazdák és a Nemzeti Front is koszorúzott, majd közösen mécsest gyújtott a forradalom mártírjainak emlékére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!