Közélet

2009.10.08. 09:20

Születésnapi pályázatok

Füzesabony önkormányzata a várossá válás huszadik évfordulója alkalmából esszéíró, illetve rajzpályázatot hirdetett Mit jelent számomra a szabadság? címmel.

HEOL

Az esszéíró pályázatra egy önálló – minimum egy, maximum négy oldal terjedelmű – esszével lehet nevezni, az első kategóriát az általános iskola felső tagozatos tanulói, a másodikat a középiskolások és felnőttek alkotják. A versenyen részt vehet minden füzesabonyi lakos, illetve a városban tanuló és dolgozó ember.

A pályamunkákat a városi televízió szerkesztőségébe várják október 19-ig, az eredményhirdetés, a díjak átadása az október 23-i ünnepségen történik majd meg. A rajzpályázatra szintén egy önálló alkotással jelentkezhetnek a fentebb említett két kategóriában az indulók, a pályaművek legkisebb mérete A/4-es formátumú, a legnagyobb maximum 70-szer 100 centiméter lehet. Az alkotás lehet rajz, vízfestmény, grafika, de készülhet akár zsírkrétával is.

A beadási határidő, az eredményhirdetés az előbbi pályázatéval egyezik. A pályamunkákhoz segítséget nyújt néhány, a kiíráshoz kapcsolódó, a szabadságról szóló gondolat: ezek a nevezési lappal együtt megtalálhatók a város honlapján (www.fuzesabony.hu).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!