Közélet

2009.10.06. 20:15

Teljes útzár éjszakánként az M3-ason

A gödöllői csomópont építése a régi híd bontásával folytatódik. Részleges és teljes útzár is lesz.

HEOL

Tovább folytatódnak az M3 autópálya Gödöllői csomópontjában az M31 autópálya építésével kapcsolatos munkák, emiatt október 6-án, 7-én, 8-án és 12-én le kell zárni az M3‑as autópályát a gödöllői csomópont térségében. Az említett napokon 22 órától hajnali öt óráig tart majd a tervek szerint a lezárás.  A beavatkozás a nappali forgalmat nem érinti - áll az Állami Autópálya Kezelő közleményében.

A társaság közlése szerint a lezárást a hídállványzat építésének helyigénye indokolja. A lezárás idején a Nyíregyháza felé tartóknak a Gödöllői csomópontnál kell elhagyniuk a pályát, a járművek a 3-as főúton át a Bagi csomópontban tudnak visszatérni a pályára.

Budapest felé haladóknak a 39. jelű Bagi csomópontnál kell lehajtaniuk, majd a 3-as főúton keresztül tudják elérni a Gödöllői csomópontot, ahol újra visszatérhetnek a pályára. Mindkét terelőutat sárga színű táblák jelzik majd, és a Gödöllői és a Bagi csomópontnál rendőri irányítás is segíti az úthasználókat. A Gödöllő és Budapest közötti kapcsolat ez időszakban is folyamatosan biztosított lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!