Közélet

2009.10.30. 06:40

Újabb Fidesz csoport bukik Hevesben?

A feloszlatott egri csoport, a kizárt hevesi polgármester után Lőrinciben jön a következő ügy?

HEOL

Híresztelések szerint a lőrinci Fidesz alapszervezetet feloszlatta a "felsőbb pártvezetés". Szabó Zsolt területi elnök kérdésünkre annyit mondott: tény, hogy Jánosi László már nem elnök, továbbá a városban tagság és elnökség sem működik. De a részletekről csak a közeljövőben kiadandó közleményükben tájékoztatják a közvéleményt.

Jánosi László blogjában azt írja "kirúgásáról" és a Fidesz csoport feloszlatásáról: "Annyi valóság alapja van dolognak egyes lőrinci emberek hathatós felfelé nyalunk lefelé taposunk politikája valóban ezt szeretné. Arról azonban jelenleg semmilyen (az ilyen jellegű pletyákat kivéve) információ sincs, hogy ez megtörtént volna. Ennek ugyanis vannak szabályai, van hivatalos útja. A Fidesz jelenlegi elnöke Kertész István semmilyen ilyen jellegű kezdeményezésről nem tud. Persze ebben a jelenlegi hatalomhoz való tülekedésben semmi sem elképzelhetetlen. Ez a kérdés viszont olyan elhanyagolható tény, hogy jómagam nem is tulajdonítok ennek jelentőséget. Ha ebben lesz valami fejlemény természetesen beszámolok róla."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!