Közélet

2009.10.22. 11:54

Ünnepi forgalomterelések Egerben

Október 23-án 11 és 13 óra között a megyeszékhelyen több területen is számítani kell forgalomterelésre.

HEOL

A rendőrség közleménye szerint október 23-án 11.00 órától 13.00 óráig az önkormányzat által szervezett díszünnepség miatt az alábbi terelésekre kell számítani:

A Pyrker téren az Eszterházy Károly Főiskola főépülete irányából a Kossuth útról balra kanyarodó forgalmi sáv zárása, és a forgalom továbbterelése a Törvényház út irányába.
A Törvényház út irányából érkező forgalom elől a jobbra kanyarodó forgalmi sáv lezárása és a forgalom továbbterelése a Kossuth út irányába.
A Deák Ferenc – Klapka György út kereszteződésében a Klapka György útról érkező forgalom elterelése balra a Deák Ferenc útra vagy amennyiben az aszfaltozási munkálatok befejeződnek egyenesen a Szvorényi út irányába.
A Deák Ferenc – Klapka György út kereszteződésében a Deák Ferenc úton a Vas-útállomás irányából érkező forgalom elterelése jobbra a Klapka György útra.
A Szvorényi – Deák Ferenc utak kereszteződésében a Szvorényi útról érkező for-galom balra kanyarodó sávjának zárása és a forgalom elterelése jobbra a Deák Ferenc útra, vagy egyenesen a Klapka György út irányába.
A Telekessy út – Trinitárius út kereszteződésében a Telekessy út forgalmának zárása.

A szervezők és a rendőrök kérik a közlekedők fokozott figyelmét és türelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!