Közélet

2009.10.03. 08:57

Varga Ottó a megyei kiadó, a Hírlap és portálunk új vezetője

Új irányítási modellként október 1-jétől Varga Ottó látja el egy személyben a Heves Megyei Hírlap és a heol.hu főszerkesztői, és az AS–M Kft. Heves Megyei Irodájának igazgatói teendőit.

HEOL

Mindezt a pénteken Egerben tartott munkaértekezleten dr. Bayer József, az Axel Springer–Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója jelentette be dr. Király Mária, a cég gazdasági és humánpolitikai igazgatója társaságában. Dr. Bayer József utalt rá, hogy az AS–M Kft. a céghez tartozó egységek szervezeti és személyi változtatásával a válság idején is előrelépni kíván, igyekszik még gyorsabban, hatékonyabban reagálni a kihívásokra. Elmondta, a Heves Megyei Hírlap és portálunk főszerkesztője, Laczi Zoltán Szolnok megyében az Új Néplapnál tölt majd be vezetői állást, a kiadóvezető, Perjési Attila más munkaterületen helyezkedik el.

Varga Ottó – aki eddig a Békés Megyei Hírlap főszerkesztője volt – bemutatkozó prezentációjában azt hangsúlyozta, hogy az elkövetkezőkben még olvasóbarátabb, még inkább szolgáltató típusú újsággal és a hírportálunk fejlesztésével szeretné növelni a Heves megyei napilapot rendszeresen forgatók, az internetes látogatók számát, s új kezdeményezésekkel gyarapítani a megyei cég üzleti partnereinek a körét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!