Közélet

2010.03.04. 06:16

Születésnap bulival és megújulással

Két éve nyílt meg Egerben az Agria Park. A gazdasági válság ellenére folyamatosan nő a látogatottságuk.

HEOL

- Az első születésnapot 35 ezren ünnepelték, reméljük, az idén is ilyen nagy lesz az érdeklődés - mondta Szőke István igazgató. - Látványos és szórakoztató programsorozatot és jelentős vásárlási kedvezményeket kínálunk a hét végén. Egy születésnap jó alkalom a megújulásra is: az Agria Park új arculatot és logót kapott.

Pénteken délután a „Csillag születik” tehetségkutató verseny sztárjaival találkozhat a közönség, szombaton délelőtt bábszínházi előadások lesznek, és kiderül, kik nyerik a szülinapi rajzversenyt. Délután a népszerű rapper, Sub Bass Monster és az egri születésű énekesnő, Kovács Kati lép fel. Ezután tartjuk a Szülinapi Élményvadászat játékunk nyerteseinek sorsolását, ahol a fődíj kétszemélyes luxusnyaralás. Mindeközben Ízek csatája akció lesz, a bevásárlóközpont éttermei, kávézói, cukrászdái jelentős kedvezményeket kínálnak.

Napjainkban meghaladja a heti 100 ezer főt a látogatószám, egy év alatt több mint 4 millióan kerestek fel bennünket. Az Agria Park kihasználtsága 95 százalék feletti, és ebben az évben is több új bérlővel gazdagodott a választékunk - tette hozzá az Agria Park főnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!