Közélet

2010.08.18. 04:06

Indoklás nélkül leváltották a hivatal eddigi vezetőjét

Összesen tizenegy vezetőt menesztett a kifizető ügynökségként működő Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) területi kirendeltségeitől az intézményt felügyelő Vidékfejlesztési Minisztérium (VM).

HEOL

A Vidékfejlesztési Minisztérium kedden azonnali hatállyal felmentette a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal megyei kirendeltségének vezetőjét. A távozó Nagy Sándornét a hatvani Simon Attila váltja a szervezet élén. A tizenkilencből összesen tizenegy területi MVH-szervezetet érintenek a vezetőváltások. Úgy tudni, a minisztérium az érintettekkel indoklás nélkül közölte a döntést.

Az elmúlt napokban leváltották Sós Kálmánt, a Veszprém megyei, Mészáros Pétert, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, Baranyai Sándort, a Somogy megyei és Csepregi Tibort, a Pest megyei regionális kirendeltség vezetőjét, illetve Sirkó Jánost, a Nógrád megyei, István Andrást, a Fejér megyei, Gróf Lászlót, a Baranya megyei és Pallagi Lászlót, a Hajdú-Bihar megyei kirendeltség vezetőjét. Úgy tudjuk, kedden - Nagy Sándorné mellett - menesztették Hajdú Sándort, a Bács-Kiskun megyei és Olasz Miklóst, a Vas megyei kirendeltség vezetőjét is. Így a tizenkilencből összesen tizenegy területi MVH-szervezetnél történt vezetőváltás.

Az agromonitor.hu információi szerint az MVH élén ugyanakkor nem lesz változás, de Palkovics Péter jelenlegi elnököt már az új VM-vezetés nevezte ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!