Közélet

2010.08.16. 18:05

Tarsoly Józsefet támogatja az LMP

A Lehet Más a Politika nem indít önálló polgármesterjelöltet Egerben, de támogatóit, szimpatizánsait arra kéri, hogy Tarsoly József független jelöltnek adják ajánlószelvényeiket, s a későbbiekben rá is szavazzanak, jelentette be sajtótájékoztatón Ivády Gábor.

HEOL

Az egri önkormányzati választásokon az egyéni képviselői körzetekben Bocsi Rita, Laboda Csaba, Ivády Péter, Gyenge Beatrix, Törőcsik Gábor, Pohl Anette, dr. Csarnó Ákos, Juhász Mihály, Cseh Zita, Mida Vivien, Ludányi Csaba és Fábián Imre indul majd az LMP színeiben, listán pedig dr. Csarnó Ákos, Juhász Mihály, Ivády Péter, Cseh Zita, valamint Pohl Anette. Dr. Csarnó Ákos listavezető kifejtette, azok szavazatait várják, akik változást akarnak.


Eldőlt, hogy Ivády Gábor lesz a megyei lista vezetője, aki indul Ivádon a polgármesteri tisztségért is. Az utána következők: Komlósi Csaba, Tóth Norbert, dr. Lukács Zoltán, valamint Kormos Szilárd. Ivády kifejtette, fő céljuk helyi, megyei szinten is a tiszta, átlátható önkormányzati működés kiharcolása, a civilek, kis- és közép, illetve családi vállalkozások képviselete. Elő szeretnék segíteni a településeken kis közösségek újjáépülését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!