Közélet

2010.11.19. 15:02

Együttműködés Kovásznával

Horváth László, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke csütörtökön este az egri megyeházán fogadta szűkebb hazánk testvérmegyéje, az erdélyi Kovászna megye delegációjának tagjait.

HEOL

Kovásznával 2002-ben kötött testvérmegyei megállapodást a megyei önkormányzat. A megállapodás célja az volt, hogy a két megye településeinek, szervezeteinek és intézményeinek az élet lehető legtöbb területén nyíljon lehetősége kapcsolatfelvételre, illetve együttműködés kialakítására.


A kovásznai küldöttséget Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke vezette, vele tartott Henning László alelnök, valamint Pásztor Csilla és Giliga Márta külkapcsolati szaktanácsadó.
A megbeszélésen a két elnök a jelenlegi közös programokról, illetve a további együttműködési lehetőségekről tárgyalt. Horváth László hangsúlyozta: olyan kapcsolatokat kell ápolnunk, amelyek mindkét fél számára kézzel fogható eredményt hoznak.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!