Közélet

2010.11.08. 11:56

Forgalomkorlátozásra számítsanak a közlekedők

Ezen a héten a megye több pontján is lassabban haladhatnak a megszokottnál a járművezetők.

HEOL

A 21. számú főúton Lőrincinél és Apcnál jelzőőrös irányítással, félpályás lezárás mellett 40, másutt 60 km/órás sebességkorlátozással közlekedhetnek. A 25-ösön, Eger és Szarvaskő között is jelzőlámpa segíti az autósokat, akik nem léphetik túl a 40 km/óra sebességet. Ugyanezen az úton, Szúcs és Tarnalelesz között, valamint Szentdomonkos és Borsodnádasd között tilos előzni, s 60 km/óra a sebességkorlátozás.


A 2504. számú összekötőúton Eger és Noszvaj között, valamint a 2506-oson Bélapátfalva és Szilvásvárad között, s Egerben, a Bervai bekötőúton útszűkületre és 40 km/órás sebességkorlátozásra számítsanak.
November 30-ig mezőgazdasági vontatókkal és lassújárművekkel is találkozhatnak az autósok a 3. számú főúton Pest megye határától a 32. számú főút csatlakozásáig, továbbá a gyöngyöshalászi, a visontai és a vécsi útcsatlakozás környékén, majd egészen Borsod megye kezdetéig.

Ugyanez a helyzet a 25-ösön Kerecsend belterületén, a 32-esen a csányi körforgalomnál, továbbá a 33. számú úton Füzesabony és Debrecen között a 3. számú főút és az M3 autópálya közötti szakaszán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!