Közélet

2010.11.30. 11:35

Mikulás napi fotóverseny - íme a nyertesek

Az adácsi óvodások és az egri EKF gyakorlóiskola 2. a osztályosai nyerték meg Mikulás napi játékunkat, így ők élvezhetik a Harlekin Bábszínház előadását.

HEOL

Minden nevezőnek, versenyzőnek köszönjük a részvételt, a zsűrinek - mint mindig - ezúttal is nehéz dolga volt, de meg kellett hoznia döntését. Ennek értelmében az adácsi óvodások és az egri EKF Gyakorló iskola másodikosai nyerték meg a Heves Megyei Hírlap és a heol.hu mikulás napi játékát. Így ők vehetnek részt az egri Harlekin Bábszínház előadásán.

Ez egri Eszterházy Károly Főiskola Gyakorló Általános Iskola 2/a osztálya egy komplett képgalériával nevezett, amiben az érdekes csoportképek mellett egy montázs is helyet kapott.

Az adácsi óvodások két jelenettel indult a versenyen, s a zsűri az óvodás kategóriában az ő fotóik mellett tette le a voksát.

A képgalériáért kattintson

Természetesen az összes többi pályamű is igazán értékes, aranyos és kedves, ezért aztán - ha nyertes nem is lehetett mindenki - megmutatjuk Olvasóinknak is őket.

A gyöngyösi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola elsősei levelet is csatoltak a fotó mellé: "Mivel most kezdtük az első osztályt, ezért közös emlékeink még nincsenek - viszont megpróbáltuk csoportba gyűjteni a mostani közösségünk régi emlékeit (még a tanárnéni is talált egy Mikulás képet) sőőőőőt, olyan szerencsések vagyunk, hogy az egyik "nagynénink" - előrelátóan, és bizonyára csakis a mi kedvünkért - látogatást tett Finnországban és ha már ott volt, sikerült a legprominensebb finn/lapp személlyel egy közös képet csinálnia. Ezt a képet pedig a rendelkezésünkre is bocsájtotta, hogy méltó alapja legyen a pályázati anyagunknak." 

Nagyobb méretért kattintson

Az erdőkövesdi óvodások pályamunkája:

A képgalériáért kattintson

A Horti általános iskola 3. osztályosainak pályamunkája:

A képgalériáért kattintson

A kisnánai általános iskolások a Mikulás napi mesedélután pillanatait örökítették meg:

A képgalériáért kattintson

A szajlai óvodásoktól azt is megtudtuk, hogy náluk bizony a hiányzóknak házhoz viszi a Mikulás az ajándékcsomagot:

A képgalériáért kattintson

A tarnaszentmiklósi általános iskolások pályamunkája:

A képgalériáért kattintson

A hevesi 3. sz. tagóvoda apróságai ugyancsak egy csoportképpel neveztek:

Nagyobb méretért kattintson

Mindenkinek köszönjük a részvételt, a nyerteseknek jó szórakozást kívánunk. És persze mindenkinek sok-sok ajándékot a jól kifényesített kiscsizmákba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!