Közélet

2010.11.25. 09:57

Németi Gábor nevét viseli a Honismereti kör

A hatvani Honismereti kör legutóbbi ülésén fontos kérdések kerültek terítékre: döntöttek a névválasztásról, az alapszabályról, s a tisztújítás is napirenden szerepelt.

HEOL

Az eseményen megjelenteket Horváth János titkár köszöntötte, külön megemlítve a kör alapító elnökének, Németi Gábornak az özvegyét, Németiné Céhmester Margitot, aki hozzájárult ahhoz, hogy a tömörülés néhai férje, a pedagógus-helytörténész nevét vegye fel.

Csernok János elnök bejelentette: a korábbi határozatnak megfelelően elkészült az alapszabály-tervezet, amit a tagság elfogadott. Az ülésen a szervezeti és működési szabályzatban foglaltaknak megfelelően titkárhelyettes megválasztására is sor került. E tisztségre a honismereti kör tagjai Kovács Juliannát egyhangúlag választották meg. Megerősítették az elnöki tisztségben Csernok Jánost, az alelnöki pozícióban Andrási Istvánt, a gazdasági vezetői tisztségben Laczik Istvánt, a titkári feladatkörben pedig Horváth Jánost. Végezetül pedig elfogadták 2011 első félévi munkatervét.

A szervezet egyébként minden hónap első csütörtökjén tartja összejöveteleit a Városi Művelődési Központ és Könyvtár sakktermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!