Közélet

2010.11.16. 14:21

Utakat javítanak, ezért óvatosan vezessenek megyeszerte

Magyar Közút megyei igazgatóságának tájékoztatása szerint a következő helyeken kell forgalomkorlátozásra számítani a héten.

HEOL

Előzési szakasz építése miatt a 21-es főúton Lőrincinél és Apcnál jelzőőrös irányítás, félpályás lezárás mellett 40 km/órás, illetve 60 km/órás sebességkorlátozás, útszűkület, úton folyó munkák és előzni tilos jelzőtáblák lesznek érvényben.


A 25-ös főúton, Eger és Szarvaskő között a korábbi sok csapadéktól keletkezett kár miatt jelzőlámpás forgalomirányítás mellett 40 km/óra sebességkorlátozásra, útszűkületre, előzni tilos jelzőtáblákra számíthatnak az autósok. Szúcs és Tarnalelesz, valamint Szentdomonkos és Borsodnádasd között bizonyos útszakaszokon – a korábbi sok csapadék által keletkezett kár miatt – 60 km/óra sebességgel szabad haladni. Az útszűkület miatt e részen előzni is tilos.


A 2504. számú összekötő úton Eger és Noszvaj között, a 2506. számú Szarvaskő–Vadna összekötő úton Bélapátfalva és Szilvásvárad között, Egerben a 25103. számú Bervai bekötőúton – a sok csapadék miatt keletkezett kár miatt – 40 km/óra sebességkorlátozás, útszűkület, előzni tilos jelzőtáblák lesznek érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!