Közélet

2011.04.26. 07:34

Paintball-bajnokság jótékony céllal

A Paintball Eger jótékonysági paintball-bajnokságot szervez, melynek bevételét az Igazgyöngy Egyesület a Különleges Gyermekekért javára ajánlotta fel.

HEOL


Öller György főszervező ily módon szeretne segítséget nyújtani az egyesületnek egy neurofeedback-készülék vásárlásához. Várják mindazokat, akik szeretnének segíteni az egyesület céljainak elérésében, és mindemellett szeretnének egy izgalmas, jó hangulatú rendezvényen részt venni. Hat fős csapatok jelentkezését várják, két kategóriában: a felnőtt csapatok versenye május 15-én délelőtt 9 órakor, a diákoké május 22-én 9 órakor kezdődik a Kistályai úton a Tufakőbányában kialakított paintball pályán. Nevezési díj a diákoknak 1000 Ft/fő, a felnőtteknek 1500 Ft / fő, a lőszer ára felnőtteknek 10 Ft / db, diákoknak 8 Ft / db.

A részvételi szándékot a nevezési díj befizetésével Öller Györgynél jelezhetik legkésőbb a verseny előtti péntek estig. (+36203404040). Bővebb információ a +36203404040 telefonon. Egyéni jelentkezőkből is szerveznek igény szerint csapatot. A játékhoz semmiféle előzetes tapasztalatra, felkészültségre nincs szükség. Mindenki gondoskodjon arról, hogy minden testrésze takarva legyen, a kesztyű és a könnyű sál elengedhetetlen.
Támogatásukat, részvételüket előre is hálásan kösznik a gyermekek nevében is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!