Közélet

2011.08.18. 14:14

Szavazás: kik legyenek Eger Csillagai?

Ismét szavazást hirdetett az Eger Csillagai elismerő címért az Egri Lokálpatrióta Egylet.

HEOL

Sok, közel negyven javaslat érkezett a jelöltekre. Közülük titkos szavazással választotta ki a bizottság kategóriánként azt a hármat, akikre szavazhatnak az egriek - tudatta Habis László, az Egri Lokálpatrióta Egylet elnöke. - A cél, hogy elismerjük azokat, akik a városért, annak szellemiségéért, hírnevéért, az itt élőkért sokat tesznek.

Szavazni az ELE honlapján lehet, regisztráció után, vagy papíron az Uránia Filmszínház épületében lévő Patika Múzeumban. A határidő: október 30. Az eredményt az adventi időszak kezdetén hirdetik ki, a díjakat november 27-én adják át.

Intézmény kategóriában a Farkas Ferenc Zeneiskolára, az Egri Szimfonikus Zenekarra, az Agriafilm Kft.-re, a szervezeteknél az Egri Városszépítő Egyesületre, a Cukorbetegek Egri Egyesületére és a Fertálymesteri Testületre lehet voksolni. A fiatalok közül Rostás Beáta szobrász, Hegedűs Gábor vízilabdázó és Gyarmati Panka snowboard junior világbajnok, a magánszemélyek kategóriában Varró Gabi selyemfestő, Majoros Tamás fotós és Mandák Attila, a Segít a Város Alapítvány titkára a jelölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!