Közélet

2012.01.28. 16:51

Ellenzékiek kerekasztala a kórház megmaradásáért

Tisztújító közgyűlést tartott megyénk 4. számú választókörzetének MSZP-szervezete. A térségi elnök Érsek Zsolt maradt, az elnökség tagjaivá Fekete Lászlónét (Zagyvaszántó) és Szundi Csabát (Ecséd) választották.

T. O.

A grémium állandó meghívottjai Kiss Róbert (Hatvan) és Sárosi Károly (Lőrinci) lettek. Érsek Zsolt közlése szerint a tagság feladatul szabta az új elnökségnek a térségi ellenzéki kerekasztal létrehozását. Civilszervezetek képviselőire is számítanak. Az első téma a hatvani kórház jövője lesz, mivel a politikus szerint a szaktárcától kiszivárgott hírek alapján félő, hogy a megye nyugati részén egyetlen kórház maradhat, s az a gyöngyösi lesz.

Szabó Zsolt hatvani polgármester, a térség országgyűlési képviselője utóbbira reagálva elmondta: a néhány hete Parádfürdőn megtartott államtitkári tájékoztató során ennek ellenkezője hangzott el. A hatvani gyógyintézmény veszteség nélkül, egyre jobban működik, sőt, kiegészült azon tevékenységekkel, amelyek a korábbi ciklusokban kerültek Gyöngyösre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!