Közélet

2012.03.20. 16:53

Szakmai tanácsok álláskereséshez

Állásbörzét tartottak kedden az Eszterházy Károly Főiskolán.

S. B. S.

Az intézmény Egészségház utcai épületében szakmai tanácsokkal és előadásokkal várták az érdeklődőket. A rendezvényen 22 cég – köztük a Heves Megyei Hírlap is – állított fel standot. Horváth Balázs, az IBM Data Storage Systems Kft. kommunikációs vezetője elmondta: második alkalommal vannak itt.

– Azért is jövünk, mert a főiskola olyan jól felkészített leendő kollégákat bocsát ki, akikre nekünk szükségünk lehet. Ha valakiket más, nem a váci központunkhoz kötődő munka érdekel, az ő számukra is tudunk megfelelő ajánlatot tenni.

Surányi Géza, a Heves Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának szakreferense elmondta: azért jöttek, hogy a főiskolások figyelmébe ajánlják a munkaügyi központhoz bejelentett állásokat.

– Fontosnak tartjuk már most tájékoztatni a hallgatókat a szolgáltatásainkról, hiszen nemcsak regisztráljuk az álláskeresőket, hanem számos szolgáltatásunk is van. Ilyen például a külföldi munkavállalási tanácsadás. Jelenlétünk elsődleges indoka, hogy fontosnak tartjuk preventív jelleggel az időben történő tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!