Közélet

2012.05.12. 06:00

Júniusban derül ki, hogy ki lesz idén a Bíboros Szépe

Idén júniusban első alkalommal rendezik meg a versenyt, ahol a tét nem csekély.

Sz. V.

Eger egyik népszerű szórakozóhelye keresi a környék legszebb hölgyét. Az értékes nyereményeket felvonultató szépségversenyen hamarosan megválasztják a Bíboros Szépét. Idén júniusban első alkalommal rendezik meg a versenyt, ahol a tét nem csekély: profi fotózást, értékes ruhautalványokat, ékszereket, valamint fitness- és szoláriumbérleteket lehet nyerni.

Nagyszabású rendezvénnyel készülnek a gyönyörű lányok megmérettetésére, de előzetes selejtezőn választják ki a döntős lányokat. A kifutón pedig bárki kipróbálhatja magát, mindössze egy fotót és rövid bemutatkozót kell küldenie a szervezőknek a [email protected] címre.

A hölgyek két szponzor nyári kollekciójában vonulnak majd a színpadra, ahol egy-két kérdésre is válaszolniuk kell. A direkt erre a célra felállított kifutón szereplők legszebbikét pedig a zsűri választja ki. A győztes egy éven át lehet büszke tulajdonosa a koronának, ami ráadásként háziasszony szerepével is jár.

A szervezők fontosnak tartják: akár évről évre megválasszák a királynőt. Jelentkezni május 19-ig lehet, ezután a közönség és a bírák választják ki  az idei Bíboros Szépét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!