Közélet

2012.05.06. 06:13

Ostoroson jó a közbiztonság, s a térfigyelőkkel még jobb lesz

A polgármester hangsúlyozza: a megye legjobbjai közé sorolható a falu közbiztonsága.

p. a.

A Térfigyelőrendszer épül Ostoroson című cikkünk kapcsán Kisari Zoltán polgármester elmondta: Ostoros közbiztonsága Heves megye legjobbjai közé tartozik.

– Az cikk nyitó gondolatsora, mely szerint elszaporodtak a településen a lopások, téves következtetésen alapul, ezt az Egri Rendőrkapitányság nyilvános értékelései is igazolják. Ehhez az eredményhez járul hozzá az Ostorosért Polgárőr Egyesület több mint 10 éve tartó folyamatos munkavégzése, melyet ezúton is köszönünk – hangsúlyozta Kisari Zoltán polgármester.

A közbiztonság további javítása érdekében határozta el a Polgárőr Egyesület, hogy bekapcsolódik a térfigyelő hálózat kialakításába, melyhez az önkormányzat jelentős anyagi támogatást biztosított.

A most az egyesület pályázatának segítségével megvalósult hálózat a jövőben rákapcsolódhat egy kistérségi rendszerre. A kettő együtt lesz képes biztosítani a település teljes lefedettségét, és hozzájárul a bűnelkövetők hatékony, gyors felderítéséhez, és a bűnözők távoltartásához a falutól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!