Közélet

2012.05.26. 10:22

Színvonalas programokat ígér az Agria Nyári Játékok

Negyvenhétmilliós költségvetéssel az idén is megrendezik az Agria Nyári Játékokat Egerben.

G. R.

A júniusban induló programok beharangozó sajtótájékoztatóján Kelemen Csaba, az Agria Játékok Nonprofit Kht. ügyvezetője úgy nyilatkozott: az elmúlt 37 év legszínesebb, legsokrétűbb programkínálatát állították össze. A repertoáron szereplő három, történelmi eseményhez kapcsolódó darabot eredeti helyszínén is bemutatják.

Így a Fejedelemmel Sárospatakon, a Zrínyi 1566-tal Szigetváron is vendégszerepelnek majd, és az idén sem marad el az Egri Csillagok várbeli előadása. Az egri előadások két helyszínen a várban és a Líceum udvarán zajlanak, az ifjúsági és gyerek előadások a Lenkey János Általános Iskola udvarán, illetve az Érsek udvarban lesznek majd.

A jegyárakat némileg mérsékelték annak érdekében, hogy minél többet adhassanak el belőle, hiszen a költségvetés jelentős részét teszi ki ez a bevétel. A szervezők felhívták a figyelmet arra is, hogy az előadás napján vásárolt jegyeket már drágábban adják majd annak érdekében, hogy elővételben való vásárlásra ösztönözzenek. Bizonyos nézőszám alatt ugyanis veszélybe kerülhetnek a produkciók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!