Közélet

2013.01.18. 07:04

Folytatódhat Sástó megújítása - 300 milliót nyert Gyöngyös

A Mátra egyik kedvelt turistaközpontjának ökoturisztikai fejlesztésére csaknem 300 millió forintot nyert a város.

gyongyos.hu

Gyöngyös önkormányzata eredményesen pályázott a város közigazgatási területén fekvő Sástó helyreállítására az Új Széchenyi-terv Észak-Magyarországi Operatív Program pályázatán - számolt be a gyöngyös.hu.

A sástói pályázat eredménye a városvezetés és a képviselő-testület közös sikere – hangsúlyozta dr. Réthy Béla alpolgármester, megjegyezve: két éve dolgoznak azért, hogy az ország legmagasabban fekvő tava és annak környéke ismét a gyöngyösiek és a turisták kedvelt pihenőhelye legyen.

Az alpolgármester hozzátette: a siker közös, éppen ezért köszönettel tartoznak mindenkinek, aki részt vett a pályázatot előkészítő munkában, többek között a polgármesteri hivatal dolgozóinak és a város országgyűlési képviselőinek.

Külön köszönet illeti Horváth Lászlót, Heves megye kormánymegbízottját, aki a pályázatírás kezdetétől folyamatosan támogatta a város terveinek megvalósítását - emelte ki dr. Réthy Béla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!