Közélet

2013.09.08. 09:04

Huszonötezer érdeklődő a Hatvani Nyár programjain

A Hatvani Nyár rendezvénysorozata júniusban kezdődött, s augusztus végén zárult. Eközben mintegy száz nívós program várta a kikapcsolódni vágyókat. A minden korosztály számára szóló esemény több mint huszonötezer érdeklődőt vonzott.

T. O.

A Hatvani Nyár keretében első alkalommal rendezték meg a Hatvani Vágtát, valamint a dísznövény-kertészeti kiállítást és vásárt. Harmadszor várta a látogatókat a Retro Strandfesztivál, amelynek során ezúttal is megválasztották a szépségkirálynőt. A négynapos Szent István-napi program fénypontjaként a népszerű Saragossa Band adott élő koncertet. A három nagy kiemelt városi rendezvényen több mint tizenhatezer látogató vett részt.
Kuriózumként a Ladánybene 27 Zenekar a hatvani strand területén rendezte meg ötnapos, LB27 Reggae Camp elnevezésű táborát, s a Jam Garden is folyamatos programokkal várta az érdeklődőket. A sikerhez a város kulturális intézményei is hozzájárultak.
Rövidesen indul az őszi fesztivál, amely keretében ismét lesz Határtalan Zenei Fesztivál, diákpolgármester-választás, sörfesztivál és duatlon. Első ízben rendezik meg a településen a Miss Alpok Adria Heves megyei szépségversenyét.

T. O. -->

Címkék#hatvan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!