Közélet

2014.10.21. 21:55

November 9-én szavazhatnak újra Recsken

A recski 3-as számú szavazókörben november 9-re tűzte ki a megismételtetett szavazást a helyi választási bizottság. Fellebbezésre 3 nap van.

HEOL

Mint arról korábban írtunk: kampánycsendsértés történt a recski 3. számú szavazókörben az önkormányzati választás napján, emiatt a Helyi Választási Bizottság úgy határozott: itt meg kell ismételni a polgármesteri és egyéni listás önkormányzati képviselő választást.

Recsk Nagyközség Helyi Választási Bizottsága az érintett szavazókörben a polgármester és egyéni listás önkormányzati képviselő választást megismétlésének napját 2014. november 9-re tűzte ki, derül ki a település honlapján közzétett határozatból.

A határozat ellen annak meghozatalától számított 3 napon belül a központi névjegyzékben szereplő választópolgár, jelölt, jelölő szervezet, továbbá az ügyben érintett természetes és jogi személy, jogi személyiség nélküli szervezet személyesen, levélben, telefaxon vagy elektronikus levélben a Heves Megyei Területi Választási Bizottsághoz címzett fellebbezést nyújthat be. Ezt legkésőbb 2014. október 23-án 16.00 óráig lehet megtenni.

 
A határozat indoklását ide kattintva olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!