Közélet

2014.11.09. 19:00

Jobbikos polgármestere lesz Recsknek

Nyugodt körülmények között zajlott a választás, többen mentek voksolni, mint októberben. Nagy Sándor lesz a polgármester.

Heol.hu

21.50
Nagy Sándor, a Jobbik polgármester-jelöltje nyert Recsken. A valasztas.hu adatai szerint  - mostani voksolással együtt - a szavazatok 40,65 százalékát kapta (587-et), míg a Fidesz-KDNP színeiben induló Dudás Tamásra a választók 32,2 százaléka szavazott (465-en).

19.00

Újra szavaztak Recsken, a 3-as számú szavazókörben, ahol azért kellett megismételni a polgármester- és képviselő-voksolást, mert október 12-én az eredményt befolyásoló kampánycsendsértés történt a Gesztenyés Idősek Otthonában.

Varró Gyuláné, a település jegyzője, a Helyi Választási Iroda vezetője kérdésünkre elmondta: nyugodt körülmények között zajlott a választás, rendkívüli esemény este 6 óráig nem történt. A részvételi arány valamivel meghaladja a négy héttel ezelőttit. Akkor a Jobbik polgármesterjelöltje, Nagy Sándor hét szavazattal nyert a Fidesz-KDNP színeiben induló Dudás Tamás előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!