Közélet

2015.02.18. 15:50

Ahol találkozunk … immár 7 éve

Az Agria Park születésnapi játékán egy Suzuki SX4 S-Cross személyautó talál gazdára!

HEOL

Lassan 7 éve, 2008. március 7-én nyitotta meg kapuit Eger bevásárló és szórakoztató központja az Agria Park, a hely, amely az évek alatt a bevásárláson felül egy igazi közösségi térré, találkozási ponttá vált.

Közelgő születésnapunk alkalmából szeretnénk, ha mindenki velünk együtt örülne, ezért egy játékra invitáljuk vásárlóinkat, ahol a fődíj egy extrákkal felszerelt, hófehér Suzuki SX4 S-Cross típusú személyautó! 

Ha szeretnéd megnyerni a stílusos és divatos autót, nincs más dolgod, mint egy napon belül legalább 10.000 Ft értékben vásárolni az Agria Park üzleteiben, majd a vásárlást igazoló blokkal regisztrálni az emeleti információs pultnál. Ezzel máris esélyes vagy a fődíjra! A nyereményjáték február 2-től egészen március 13-ig tart és akár naponta is regisztrálhatsz, így is növelve a nyerési esélyedet. A fődíj mellett 5 db 10 000 forintos Agria Park Vásárlási utalvány is gazdára talál!

A 7. születésnapot egy hatalmas bulival ünnepeljük a IV. Pálinka Fesztiválon (2015. március 13-14.), ahol március 14-én közjegyző előtt 18:00-kor kerül kisorsolásra az 5 db 10.000 Ft értékű Agria Park Vásárlási utalvány, és az a szerencsés, aki egy Suzuki SX4 S-Cross személyautó új tulajdonosa lesz!

A nyereményjáték részletes szabályait megtalálod a www.agriapark.hu weboldalon és az Információs pultban.

Vásárolj, regisztrálj, nyerj és ünnepelj a 7 éves Agria Parkkal!

A promóciós játékban partnerünk a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. a Suzuki, KIA és Mercedes márkák hivatalos forgalmazója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!