Közélet

2015.02.06. 11:52

Csak a név változik! – Februártól Shopping Day az Agria Parkban

A 2015-ös évben is csaknem minden hónapban megajándékozunk Titeket egy-egy nappal, amelyen kedvezményesen vásárolhattok az Agria Park megjelölt üzleteiben!

HEOL

Az eddig jól ismert KedvesKEDDj új névvel, de változatlan feltételekkel folytatódik. Februártól minden hónap második keddjén (kivétel április és október) Shopping Day várja az Agria Park látogatóit! Ezeken a napokon a Shopping Day táblával megjelölt üzletekben 10, 20, 30 vagy akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatsz. A résztvevő üzletek listájáért és a kedvezmények pontos mértékéért keresd fel honlapunkat a www.agriapark.hu címen.

A szürke és hideg téli hónapok után, a tavasz közeledtével időszerűvé válik ruhatárunk, otthonunk, testünk és lelkünk megújítása is. Erre nagyszerű alkalmat nyújt február 10-én az első Shopping Day, aminek nem csak a divat kedvelői örülhetnek! Könyvek, papír-írószerek, ékszerek, sporteszközök, játékok és az éttermek kínálatából is akciós áron válogathatsz.

Látogass el február 10-én az Agria Parkba, a kedvezményes vásárláshoz hozz magaddal kupont, melyet letölthetsz a honlapunkról, vagy kivághatsz az Egri Magazin februári számából. Az sem baj, ha elfelejted, mert lesz nálunk elég kinyomtatva az Információs pultban!

További részletek a www.agriapark.hu weboldalon!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!