Közélet

2015.02.02. 20:28

Egy szolgáltató végzi a kéményseprést

A megyei katasztrófavédelem a Városgondozás Eger Kft-t jelölte ki átmeneti szolgáltatónak Heves megye azon 94 településén, ahol a szolgáltatást eddig a Borsodi Kéményseprő Kft. végezte.

HEOL

A Borsodi Kéményseprő Kft. január 30-án befejezte átmeneti kijelöléssel Heves megye területén végzett kéményseprőipari közszolgáltatási tevékenységét. A közszolgáltatás további zavartalan ellátása érdekében a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági felügyeleti jogkörében eljárva február 3-ai dátummal a Városgondozás Eger Kft-t jelölte ki átmeneti szolgáltatónak Heves megye azon 94 településén, ahol a szolgáltatást eddig a Borsodi Kéményseprő Kft. végezte.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság az erről szóló határozatot február 2-án juttatja el az ügyben érintett önkormányzatokhoz. Az ideiglenes szolgáltató február 3-án kezdi meg tevékenységét a településeken.

A kijelölés az új közszolgáltatási szerződés megkötéséig, de legfeljebb kilenc hónap időtartamra szólhat, ami további három hónappal meghosszabbítható. Ettől az időponttól kezdve Heves megye egész területén a Városgondozás Eger Kft. gondoskodik a kéményseprőipari közszolgáltatásáról átmeneti kijelöléssel - tájékoztatott a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!