Közélet

2015.02.07. 13:49

Ellepte a Líceumot a felvételizők hada

A tanév második nyílt napját tartotta az egri Eszterházy Károly Főiskola.

Ress Alexandra Héla, palettaonline.hu

Izgatottan toporgó diákok látványa jelezte, hogy kedden reggel elindult az EKF második nyílt napja. A kezdeti bátortalan léptek után, pillanatok alatt megtelt a Líceum aulája. A felvételizők az aulában egy pályaorientációs kérdőívet tölthettek ki, mely érdeklődési körükhöz igazodva ajánlott olyan szakot, mely a kitöltőjéhez a legjobban illik. A középiskolások vidáman karikáztak, majd az eredményen gyakran összemosolyogtak.

Ezután ki-ki szüleivel karöltve indult el a díszterem felé, ahol főiskola rektora, dr. Liptai Kálmán köszöntötte az egybegyűlteket.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Hatalmas érdeklődés övezte az EKF második nyílt napját is FOTÓ: Duvancic Alexander
[/caption]

Szintén a díszterem szolgált helyszínül a felvételi eljárással kapcsolatos tájékoztatónak is, melyen Kalóné Szűcs Erzsébet, a Felvételi és Képzésszervezési Osztály vezetője hívta fel a figyelmet a legfontosabb jogszabályi változásokra.

A tájékoztatók után olyan volt a Líceum akárcsak egy méhkas, a felvételizők megrohamozták a pultok mögött álló EKF-es stábot, majd szakleírásokkal megpakolva indultak a különböző képzések bemutatásának helyszínére. Az érdeklődőknek ezen kívül alkalmuk nyílt bejárni a Leányka úti Campust is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!