Közélet

2016.11.27. 08:40

Kiosztották a Heves Megyei Prima díjakat

Kiosztották a Heves Megyei Prima díjakat, és a Heves Megyei Év Vállalkozója elismeréseket szombaton a Hotel Egerben.

T. B.

A VOSZ Heves megyei szervezete idén is megszervezte a Megyei Prima Gálát, amelyet a Hotel Egerben tartottak. Az ünnepségen jelen volt Demján Sándor, a Prima Primissima alapítója, a VOSZ elnöke, aki kiemelte, a példaképek közöttünk járnak. Mint mondta, a globalizáció jó dolog, de van egy veszélye: a kultúra elveszíti sokszínűségét.

A magyar kultúra és nyelv megőrzéséért mindenkinek tennie kell, márpedig kultúra ott van, ahol jól működő gazdaság is van. A jólét a demokrácia alapja.

A megyei ünnepségen Báry Péter, a VOSZ megyei társelnöke kifejtette, minden jelölt megérdemelte volna a díjat, de a kilenc közül csak hárman kaphatták meg. A többiek is büszkék lehetnek arra, hogy a legjobbak közé kerültek. Sok erőt kívánt a vállalkozásoknak a folytatáshoz, a prima-díjasoknak pedig azt, hogy még sokáig tegyék színessé életünket.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Megyei Príma-díjátadó Gálaest Egerben Fotó: Korsós Viktor
[/caption]

Heves megyei Prima díjat kapott Herczeg István festő-grafikusművész, az Eventus tanára, Pócsik Attila újságíró, a TV Eger szerkesztője, korábban lapunk munkatársa, valamint dr. Csizmadia Elek fizikus, a Magnetec-Ungarn munkatársa.

Megyei Év vállalkozója díjat kaptak: Csombok Pál (Gyöngyösi Mezőgép és Járműtechnika Kft.), Molnár Gábor (Danubiana kft.), Jakab Róbert (Kedvenc JM Kft.), Horváth József (ECO ALU kft.), Szabó Zoltán (Szépítész Eger kft.), Vincze Béla (borász), Flaskay István (Hotel Szent István), országos díjat vehet át a közeljövőben: Balogh László (SBS Kft.), Varga József (K&V Kft.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!