Közélet

2017.01.02. 10:56

Díjat kaphatnak a jó szolgálatért

A Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány a Twickel Szőlőbirtokkal közösen 2016-ban alapította meg a Jószolgálat-díjat, hogy azokra irányítsa a figyelmet, akik egész évben segítenek másokon.

B. K.

A díjra bárki jelölhet bárkit a következő kategóriákban: családokért végzett szociális munka, kisebbségekért végzett szociális munka, fogyatékkal élőkért végzett szociális munka, idősekért végzett szociális munka, hajléktalanokért végzett szociális munka. Emellett átadnak egy civil közösségi díjat is, a civil kezdeményezésű, intézményrendszeren kívül végzett szociális munka elismerésére, egy életműdíjat a szociális munka területén egész életen át tartó, elkötelezett és példamutató tevékenységért, valamint egy közönségdíjat, a közönség szavazatai alapján megválasztott egyén vagy intézmény részére.

A díjra 2017. január 31-ig van lehetőség jelölni. A díj alapítói abban bíznak, hogy az idén meglapított Jószolgálat-díj olyan személyeket ismer majd el, akik példaként állhatnak majd az elkövetkező évek jelölői és díjazottai előtt. Ehhez azonban az kell, hogy minél többen küldjék el jelölésüket a www.joszolgalatdij.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!