Közélet

2017.03.01. 17:53

Több pénzt adnának a város gondozására

Számos ponton nem támogatta a város ezévi költségvetését a büdzsé múlt heti tárgyalásán a Jobbik – idézte fel sajtótájékoztatón a párt önkormányzati képviselője.

M. A.

Tóth István egyebek között azt nehezményezte, hogy a 2006-ban felújított volt Egrix és Egal klubra most ismét pénzt költene az önkormányzat.
– Ekkora pazarlást a város nem engedhet meg magának – fogalmazott. – Azzal sem értünk egyet, hogy a kormányzattól kapott egymilliárd forintos út- és járdafelújítási csomagban miért nem szerepel a Merengő utcai járda kialakítása, hiszen a gyalogosok az úttesten kell, hogy közlekedjenek.

A képviselő kiemelte, nem érti azt sem, hogy a Városgondozás Eger Kft. miért csak alig több mint 300 millió forintos támogatást kap a helyhatóságtól, holott – szavai szerint – az EVAT Zrt. Kulturma divíziója úgy részesül 110 milliós összegben, hogy konkrét rendezvénytervet nem tudott felmutatni a büdzsé tárgyalásakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!