Ostoros

2018.09.10. 17:30

100. születésnapján köszöntötték Margit nénit

A kerek évfordulót az alapszolgáltatási központban tartották, ahol számos beszéd és nóta is elhangzott.

Süli K.

Rendhagyó születésnapi ünnepséget tartottak hétfőn a településen. A száz esztendős Molnár Józsefné Hankó Margit nénit köszöntötték a helybéliek.

Megjelentek többek között a helybeli asszonykórus, a vöröskereszt és a nyugdíjas klub tagjai, de óvodás és iskolás gyermekek is köszöntötték az ünnepeltet, aki meghatottan fogadta a jókívánságokat.

Margit néni Böjt László és az unokája mellett Fotó: Berán Dániel

Böjt László, a falu polgármestere is üdvözölte Margit nénit, megindulva idézte fel gyerekkori emlékeit az asszonyról. Mint mondta, mindig is felnézett Margit nénire, aki még kilencven évesen is felment a garázs tetejére gyümölcsöt szedni. Ma is sokat tanulhatunk tőle kitartásról, szeretetről.

Dr. Darvai László háziorvos is köszöntötte Margit nénit. Elárulta, tizennyolc éve tartó ostorosi munkálkodása alatt egy páciense sem élt meg ilyen szép kort. Margit néni a bizonyíték, hogy túl lehet élni minden nehézséget, és további szép éveket kívánt az asszonynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában