sajtótájékoztató

2021.11.19. 10:48

Az egri képviselő szerint nem pénzszórás a kormány intézkedése

Kovács Cs. Tamás, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője tartott sajtótájékoztatót pénteken reggel Egerben.

M. H.

20211119 - Kovács-Csatlós Tamás önkormányzati képviselő (Fidesz) tartott sajtótájékoztatót az Egri Polgárok Házában, Egerben - Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

– Berecz Mátyás, a baloldal képviselő-jelöltje hetente posztol, valami olyat, amivel borzolja a kedélyeket, de ezáltal felfedi, hogy kormányra kerülésük esetén mire lehet számítani – mondta Kovács Cs. Tamás, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője.

A legutóbb bolondballagásnak minősítette a békemenetet, most a kormány által hozott intézkedéseket ész nélküli pénzszórásnak nevezte.

– Hogy mik ezek? A nyugdíjasoknak a napokban kifizetett nyugdíjprémium. Ami csak Egerben 1,2 milliárdot jelent, 14 ezer 960 egri polgár kapott 80 ezer forintot. Nem pénzszórás kategória, hogy a idős honfitársaink, akik korábban évtizedeket dolgoztak le, a jogosan járó 13. havi teljes nyugdíjukat megkapják. Kedves fiatal egriek, nekünk nem pénzszórás, hogy a 25 év alattiak januártól nem fizetnek személyi jövedelemadót – részletezte.

Mint mondta, Berecz Mátyás elővetítette azokat a megszorításokat, melyeket kormányra kerülések esetén megtennének.

– Ilyen emberek ne képviseljenek minket – húzta alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!