Önkéntesség

2023.01.22. 15:18

Bölcsődés gyermekek apukái festették ki szabadidejükben csemetéik csoportszobáit Nagyrédén

Az óvoda felújítását szintén önkéntes munkával tervezik megvalósítani.

Sz. Sz. I.

Az elmúlt hét végén lelkes édesapák kifestették a nagyrédei bölcsőde két csoportszobáját, tájékoztatott Siposné Fodor Judit polgármester. 

– Sándor Dániel, Zödös Zoltán, Szabó Szabolcs és Lipták Róbert a szabadidejüket áldozták arra, hogy egész nap az intézményben dolgozzanak. A festéket az önkormányzat vette meg, a gondozónők és a dadus kipakolták a csoportszobákat, a festés után pedig összetakarítottunk, visszapakoltunk. Mire a gyerekek hétfőn megérkeztek, már nyoma sem volt a nagy munkának. Megújult a pelenkázó helyiség is, új ágyakat kaptak az apróságok és a Törpike csoportba új bútorok kerültek. Öröm volt ismét látni és tapasztalni az összefogást, a tenniakarást. Köszönet ezért a dolgozóinknak, Kovácsikné Groszmanek Krisztinának, Ivánkovicsné Balogh Melindának, Szalmasági Nikolettának és Szabó Zsófiának, illetve Zsófia édesanyjának, aki szintén segített a rend visszaállításában. A következő időszakban az óvodai rész következik, hiszen új bútorok kerülnek a folyosókra, illetve két csoportszoba bútorzatát is teljesen kicseréljük. Megújul a fejlesztő szoba is. A korszerűsítés időszerű, az önkormányzat pénzéből valósul meg. Itt is mindenütt szükség lesz a a helyiségek festésére. Bízom benne, hogy a szülők ugyanúgy mellénk állnak, mint a bölcsőde esetében tették. Mi a képviselőtársaimmal ott leszünk – fogalmazott Siposné Fodor Judit.

Forrás: Siposné Fodor Judit/Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!