Best of 2018

2018.12.29. 07:00

A Fradi stadionjában is dekázott a hatvani Dominik

Nem hinné az ember, ha nem látná: a fiú valóságos labdazsonglőr.

HEOL

Dominik a városháza előtt Fotó: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Az apró termetű, szőke Horváth Dominik még csak tízéves. Az országos Bozsik-programban mintegy százhúszezer gyerek vett részt, közülük válogattak ki tizenkét fiút és hat lányt, akiknek Dominikkal együtt a telki edzőközpontba vezetett az útjuk. Az edzőtáborban Király Gábor, Nyilasi Tibor, ­Gera Zoltán, Torghelle Sándor és az FTC női válogatott focistája, Fenyvesi Evelin vezette a foglalkozásokat. A táborozás végén a Kelet és a Nyugat vegyes csapata megmérkőzött egymással. Utóbbi 12:5-re nyert. Bármily hihetetlen, Dominik nem lőtt gólt, holott a Góliát-­tornákon rendre gólkirályi címeket zsebelt be – írtuk meg portálunkon júliusban.

Dominik a városháza előtt Fotó: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A május 23-i Magyar Kupa-döntő szünetében a Groupama Aréna gyepére szólították a kis srácokat, lánykákat. Dominik mellett ott lehetett két hatvani reménység, Besenyei Gyula és Pálinkás Máté is. Mindhárman az Ötös sulit és annak Góliát-csapatát képviselték. Nyakukba akasztottak két-két érmet, amire az volt ráírva: Bozsik-bajnokok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában