A hatvani amazont megdöbbentették a velencei-tavi képek

Rákóczi Renáta saját Facebook-oldalán fejezte ki aggodalmát amiatt, hogy sokan nem veszik komolyan a kijárási korlátozást.

HEOL

A feol.hu számolt be arról, hogy a kellemesen meleg tavaszi időnek a többség nem tudott ellenállni, az emberek tömegével lepték el a Velencei-tó környékét a turisták a hétvégén, akik nem vették komolyan a kijárási korlátozást.

A ripost.hu videója a Velencei-tavi állapotokról:

A hatvani születésű kickbox-világbajnok, korábbi Exatlon-szereplő szavai szerint nagyon fontos lenne, hogy mindenki betartsa a korlátozásokat. Mint azt a Facebookon írta, „hétvégén tömve a Velencei-tó emberekkel, de a város is! Igaz, én nem láttam, mert egész hétvégén itthon voltam de rengeteg fotó jelent meg ami arról tanúskodik, hogy még mindig sokan nem veszik komolyan a kialakult helyzetet!”

Kérte, hogy, a mozgásra mindenki válasszon olyan helyet és időt, ahol más nem tartózkodik. „Nagyon fontos és közös érdek, hogy betartsuk mert jelenleg ezzel tudjuk a legjobban segíteni a kormány munkáját” – fogalmazott.

A sportoló egyébként néhány napja a házi kedvencéről is megosztott egy bejegyzést a Facebookon. „Azt hiszem ő nagyon élvezi, hogy ilyen sokat itthon vagyok. Kis nyálgép” – írta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában