választás után

2019.10.15. 18:46

A megyei testületben kilenc kormánypárti képviselő lesz

A Fidesz-KDNP Heves megyei listáján jutott be a közgyűlésbe Szepesi Ádám, Csik Balázs, Kovács Béla, Kómár József, Rozmán Éva valamint Tuza Gábor.

M. H.

– Hazánk 19 megyéjéből Heves megye az egyik, ahol a Fidesz-KDNP győzelmet aratott az októberi önkormányzati választáson, ráadásul kiugróan magas szavazati aránnyal, hiszen 60 százalékos támogatást kaptak a választópolgároktól a megyei listán. Ilyen nagy felhatalmazást még soha nem adtak a választópolgárok – mondta keddi, megyeházán tartott sajtótájékoztatóján dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés leendő elnöke. Kiemelte, az előttük álló ciklusban is azon munkálkodnak majd, hogy az eddig elért eredményeket megtartsák.

– A jövőben is polgári értékeken és keresztény alapokon nyugvó munkát kívánunk végezni, szoros szövetségben az önkormányzatokkal – tette hozzá. Ezek után bemutatta képviselőtársait. Szabó Róbertre és Tóth Csabára alelnökként számít majd az elnök. A Fidesz-KDNP Heves megyei listáján jutott be a közgyűlésbe Szepesi Ádám, Csik Balázs, Kovács Béla, Kómár József, Rozmán Éva valamint Tuza Gábor. A megyei testületben kilenc kormánypárti és hat ellenzéki képviselő dolgozik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában