tájékoztatás

2019.10.02. 17:20

Alapítványi támogatással ingyenes a hatvani terményvásár

Idén a burgonya, az alma és a hagyma osztását támogatják.

T. O.

Az önkormányzat kedvezményes terményvásárt hirdetett meg október 5-ére, szombatra. E napon kedvezményezettek jutányos áron, 500 forintért vásárolhatnának burgonyát, hagymát és almát az előre meghatározott mennyiségben.

Szerdán közleményt juttatott el portálunkhoz a Polgári Hatvanért Közhasznú Alapítvány elnöke, Köves Gáborné és Gál Erzsébet alapítványi nagykövet, akik arról tájékoztatnak, hogy a hozzájuk beérkezett adományokból idén a burgonya, az alma és a hagyma osztását támogatják. Ez azt jelenti, hogy aki igényli a terménycsomagot, helyette az alapítvány megtéríti az 500 forintos értékesítési árat.

Ehhez már át is utaltak az önkormányzat számlájára hárommillió forintot, ami csak az október 5-ei burgonya-, alma- és hagymaosztás 500 forintos költségeinek fedezésére használható fel. Így a hatvaniak ingyen jutnak a terményhez. A támogatás a regisztráció alapján kiszállítandó árura, s a pótosztásban résztvevőkre is vonatkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában