sajtótájékoztató

2019.04.18. 13:15

Árkokat, túraútvonalat is szeretnének megtisztítani Egerben

A Föld napjához kapcsolódóan környezettisztítási-hulladékszedési akciót hirdetett április 26-ra Csákvári Antal.

Süli K.

Az önkormányzati képviselő csütörtöki, az eseményt beharangozó sajtótájékoztatóján elmondta, szeretnék tettekkel felhívni a figyelmet Földünk védelmének fontosságára.

Az említett napon délután egy órától várják majd az önkénteseket a Tetemvár utcai büfénél, ahonnan közösen indulnak szemetet szedni. Meg szeretnék tisztítani a Donát utcát, valamint a Nagy-Eged utcai házak mögötti tisztást is. Az önkormányzat biztosít kesztyűt és zsákokat, az Egri Közszolgáltatások Városi Intézménye pedig a szükséges szerszámokról gondoskodik.

Csákvári Antal elmondta, gyakran jár az említett területeken, ahol sokszor találkozik túrázókkal, futókkal. Mint mondta, fontos, hogy a város kevésbé központi részei is gondozottak legyenek, mindenütt igyekezzenek vonzó képet mutatni Egerről. Ezt a célt is szolgálja az akció, amelyre minden, a környezet védelmét fontosnak tartó egrit szeretettel vár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában