Kedvezmény

2019.08.10. 16:53

Augusztusban utazhatnak még az alsósok a Kajlával

A nagy sikernek köszönhetően az alsó tagozatos iskolások a korábban jelzettnél egy hónappal tovább, augusztus végéig utazhatnak ingyen a MÁV-START és a GYSEV járatain a Kajla útlevéllel.

M. H.

Júliusban 63 ezernél is több kisdiák élt a lehetőséggel, és indult el a családokkal közösen a kíváncsi magyarvizsla-kölyök nyomában. Ezen utazásoknak az össztávolsága közel 5,8 millió kilométer volt, ami az átlagos Föld–Hold távolság tizenötszöröse.

Az első hónap tapasztalatai alapján jól látszik, hogy az ország minden régiójában igénybe veszik a kedvezményt. A nagyvárosaink mellett továbbra is a Dunakanyar, a Balaton, a Tisza-tó és a Velencei-tó a legnépszerűbb úti célja a gyerekeknek. A Magyar Turisztikai Ügynökség kezdeményezésére indult országos kampány célja, hogy az alsó tagozatos iskolások jobban megismerjék hazánkat. Az eddigi közel 63 ezer utazás négyezerféle viszonylaton történt a MÁV szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában