GYÖNGYÖS

2019.09.17. 17:09

Az Apollo Tyres műszaka adományt vitt a mentőknek

Termelési rekordot döntöttek, így egy új gumiszettet ajánlottak fel.

M. H.

2019.09.17 - gumiabroncsok átadását a gyöngyösi mentőállomáson - Gyöngyös - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Az Apollo Tyres legkiválóbban teljesítő műszakja lemondva a munkájukkal kiérdemelt jutalomról, ehelyett egy szett gumiabroncsot ajánlott föl a gyöngyösi mentőknek. Ezt az ajándékot kedden adták át.

– Cégünk rendkívül fontosnak tartja, hogy visszaadjon valamit a közösségnek. A kollégák figyelmét erre külön nem kellett felhívni, érzelmeiktől átitatva lényegesnek gondolták, hogy segítsenek a mentőállomásnak. Ez fantasztikus dolgot szült – mondta büszkén Muczán Krisztina HR-igazgató.

Az ötletgazdák egyike hozzátette, miután a terv megszületett, a cégvezetés nem görgetett akadályt a megvalósítás elé. Sőti Gábor elmondta, egyszer termelési rekordot döntöttek, így vált elérhetővé az adományozás.

Nagy örömmel tette a felajánlást a műszak Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Az Országos Mentőszolgálat által jól felszerelt gépjárműveink vannak, de egy-egy ilyen felajánlás mindig jól jön. Gyöngyösön öt autóval teljesítünk szolgálatot, ennek a vadonatúj szettnek hála az egyik autónk kiváló gumikkal szerelhettük fel – fűzte hozzá Fodor István, a mentőállomás vezetője, aki örömét fejezte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában