eger

2019.10.11. 16:35

Az Eventus elsőseit köszöntötték a városházán

Esküt tettek a gólyák.

G. Zs.

A Városházán köszöntötték a diákokat Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Fogadom, hogy az előttem járó évfolyamok nyomdokaiban haladva, és példájukat követve, Eger történelmi múltú diákváros méltó tanulója leszek – mondták az eskü szövegét az Eventus Üzleti, Művészeti Középiskola 9. évfolyamos diákjai.

A Városházán köszöntötték a diákokat Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A hagyományokhoz híven ebben az évben is a városháza dísztermében köszöntötték az Eventus gólyáit. Az ünnepélyes fogadalomtétel előtt a 10. évfolyam tanulói nevében köszöntötték a frissen felvett hallgatókat, majd az iskola énekkara előadta az LGT igen népszerű, Valaki mondja meg című dalát. Miután a kilencedikesek esküt tettek, hogy méltóak lesznek az iskola és a város hírnevéhez, az intézmény vezetője is szólt a fiatalokhoz. – Az iskola nem más mint lehetőség, hogy újrakezd, hogy válassz, hogy fejlődj és arra is, hogy célokat tűzz ki. Azt kívánom, az elkövetkező öt évben ezekkel a lehetőségekkel jól sáfárkodjanak – mondta el Sajtos Attila igazgató. A péntek délelőtti rendezvény a Pál utcai fiúk musicalből ismert Grund című dallal és a Szózat eléneklésével zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában